Ezek vagyunk mi!

Teás üdvözlet nektek, molytársak!


Fogalmunk sincs, vajon mennyire izgatja a fantáziátokat az, hogy kik is lehetünk mi. Könnyen megeshet, hogy még a blogról is hamar továbbléptek, mi pedig igazán hidegen hagyunk titeket. Ennek ellenére egy kisebb bemutatkozást mégiscsak szeretnénk megejteni, hátha így egy kicsit közelebb érzitek magatokat hozzánk! 😄
1.Hogy hívnak titeket? 

K: Nos,bátran kijelenthetem, hogy ez az egyik olyan dolog, amit nem szeretnénk nektek elárulni. A nevünk Kasumi és Carol. 😏

C: Én is titokzatos maradnék, nem árulnám el a nevünket. Az igazi nevünkhöz nincs sok köze, viszont minket sok minden fűz hozzá. :)


2. Régóta ismeritek egymást? 

K: Igen, ami azt illeti régóta. Körülbelül négy éve, ami lehet, hogy nem hangzik soknak, de úgy érzem annyira még senkit sem ismertem, mint Carolt. 

C: Bizony már négy éve! Milyen izgalmas négy év is volt ez. :D Tényleg rövidnek tűnik, de nem sok embert éreztem magamhoz ilyen közel mint Kasumit. 

3. Honnan ismeritek egymást? 

K: Interneten keresztül ismerkedtünk meg, egy szerepcsoportban, mert mi már csak ilyen furcsák vagyunk, és olyan furcsa dolgokkal foglaljuk el magunkat, mint a szerepjáték. 😂 Szóval egyik barátnőm mutatta a csoportot, aminek Carol volt az adminja és valahogy így lettünk jóba. Meg a több órás skype-ok, végül pedig a sokszori találkozás árán. Összetett dolog ám ez! 

C: Lehet nektek kicsit furcsa lesz, de szerepjátékon. Emlékszem, az első találkozásunk egyikünkben sem hagyott mély nyomot csak utólag (szegény Kasumi :P) de utána megint "összefutottunk". Mondanám, hogy az a normális, hogy mi hozzuk össze a karaktereinket, de ez fordítva is így történt (a mi esetünkben, ne értsétek félre). Chatről átvándoroltunk privátra, és megismerkedtünk. Persze a skype nagyon sokat lendített a dolgon. :D Emlékszem, mikor Kasumi először jött, vasútállomástól buszpályaudvarig rohangáltunk, hogy valahogy hazajusson. Utólag visszagondolva vicces volt, de akkor nem volt az (és az egész a macskám hibája volt).

4. Melyik könyvben próbálnád ki az életet?

K: Hú, na ez egy nagyon kapós kérdés! Mindegyikben! A leghőbb vágyam azt hiszem, az Ambrózy báró esetei sorozat, de ugyanúgy benne lennék szívesen a Rubinvörösben, a Silberben, a Szent Johannában, a Hatalom trilógiában, a Karvalyszárnyon-ban, a Démon és a papnőben, a Calderonban, az Árnyak útján-ban, a Felettünk a csillagos égben.. Jajj, napestig sorolhatnám őket! Minden olyan könyvben léteznék egy kicsit, aminek a világa a maga módján nagyon különleges.

C: Fogós kérdés. Sok olyan könyv van amiben szívesen kipróbálnám az életem. Az összesz általam olvasott könyvben szívesen léteznék. De, mivel a kérdésre is kell válaszolni, azt hiszem elsőnek A démon és a papnőt sorolnám. Aztán szépen az összes többi általam olvasott, szeretett könyvet, amit előttem már Kasumi felsorolt. Bizony. Ugyan az.


5. Szerettek nassolni olvasás közben? 

K: Cseles kérdés! Mi hivatalosan a teát szorgalmazzuk, de köztudott, hogy minden jó teához jár egy kis nassi is! Igazából majdnem minden cselekvésemnél nassolok: ha tanulok, ha olvasok, ha tv-zek, ha beszélgetek...Csoda, hogy nem gurulok még! 😌

C: Határozottan nem. Csak iszogatni valamit, azt is inkább teát. Enni nem, nem akarom se összekenni a könyvet, se leenni magamat, valamint úgy elég nehéz lapozni, meg hasonlók. Nem, nekem az valahogy nem megy.

6. Melyik karakterrel házasodnál szívesen össze? 

K: Markkal! ( Sajnos ti ezt a Markot nem ismeritek, de nem tudjátok miről maradtok le.. Igazából így belegondolva Davidet is elfogadnám..Na mindegy! 😂) Könyvbéli: Kai- Cinder; Logen- Árnyak újtán; Richárd- Leányrablás Budapesten; Shastor- Karvalyszárnyon; Lyr- Démon és a papnő; Jaron- Hatalom trilógia; Calderon- Calderon/Aguri...És még sok más. Istenem, de sok férjem lenne! Ráadásul ez csak az, ami hasraütésszerűen eszembe jutott.

C: Készítsetek magatoknak ágyat, vagy hasonlót. Vagy elég ha kényelembe helyezitek magatokat. Na jó, igyekszem rövidíteni. :D Az az egy problémám, egyébként, hogy én csak a férfi karaktereket tudom megkedvelni a könyvekben. (kevés a kivétel. TÉNYLEG kevés!) Így hosszú a listám.. de azt hiszem magam mellett leginkább A démon és a papnő Lyr-ét tudnám elképzelni. Valamint Kasumi férj jelöltjei az enyémek is, szóval drága, osztozkodnunk kell. ;)
Ha nem könyvről van szó, akkor Clark. (bizony nem gondoltam volna mi, Kasu?!:D pedig állandóan Nickről papolok.)

K: NEM! Kicsit SE gondoltam volna, hogy ő... Ejnye. Az osztozkodás meg..nos, majd egyik évben nálad van valamelyik, másikban meg nálam. Megoldjuk mi! 😉


Bemelegítésnek ennyi elég is volt! Ha szeretnétek nekünk kérdést feltenni azt kommentben feltehetitek, bár nem vagyunk túl érdekesek, szóval kötve hiszem, hogy erre sor kerülne, ugyanakkor a lehetőság adott ám! 😃 Köszönjük, hogy végigolvastátok! 

Ha esetleg van kedvetek, megoszthatnátok velünk, ti kihez mennétek hozzá feleségül! Igazán vicces kérdés, az egyik kedvencem volt!( Ezt szintén kommentben tehetitek meg. :D)  😍

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése