2018. július 11., szerda

Nyereményjáték!

Halihó, molytársak! 


Egy JÁTÉKRA invitálnánk titeket! Szerettek utazni? Jól ismertek Magyarország nevezetességeit? Meg is mutatnátok tudásotokat? A TALÁLJ MEG játék keretein belül ezt meg is tehetitek! A játék lényege az lesz, hogy júliusban kövessetek nyomon bennünket és figyeljétek a Facebookra kitett posztokat. Találjátok ki, aznap merre jártunk. Ne aggódjatok, az ismertető és a képek mindig segítenek majd nektek ebben! Írjátok meg nekünk Facebookon/Instagramon ÜZENETBEN a tippeteket! Elég egy városnév/nevezetesség neve is. A játék július 11-től augusztus 2-ig tart. Összesen három részből fog állni: ...(folytatásért KATT) 

1. kör: júl. 11. – júl. 16. 
2. kör: júl. 18. – júl. 24. 
3. kör: júl. 25. – aug. 2. 

Mindegyik rész végén lesz egy-egy győztes ( az,aki a legtöbb helyes megoldást beküldte). A győztesek jutalma egy MEGLEPETÉSCSOMAG ( amiben, természetesen, fellelhető lesz egy könyv is). Az 1. és 2. kör nyertesének ugyanakkor küldjük ki a csomagot, mint a 3. kör győztesének. Ugyanis attól, hogy valaki megnyerte az 1./2. kört, továbbra is részt vehet a következő körökben ( és akár azokat is megnyerheti ;) ). 
Döntetlen számú helyes megoldás esetén a kommentes aktivitás is szerepet játszik ( a játékhoz tartozó posztok, valamint a játék ideje alatt kitett bejegyzések alatt található kommentek számítanak) a nyertes eldöntésében. Ha ez alapján sem lehet eldönteni, akkor marad a régbevált módszer: a sorsolás. 
Amit tennetek kell ahhoz, hogy játszatok: 
1. Kedveljétek a Facebook oldalunkat ( hogy értesítést kapjatok az új posztokról) 
2. A körzáró posztban írjátok meg: kedvenc karakteretek nevét ( és azt, melyik könyvből van), kedvenc teafajtátokat és kedvenc nassolnivalótokat és azt, hogy melyik hely tetszett nektek a legjobban az adott körből. 
3. A megoldásokat kizárólag ÜZENETBEN küldjétek el nekünk Instagramon/Facebookon ( a megoldásokat tartalmazó kommentek törlésre kerülnek). 
4. Az ÜZENET tartalmazza, hogy melyik kör, melyik feladványára válaszoltok. 
Kalandozzatok velünk, nyaraljunk együtt és kulturálódjunk együtt! Jó játékot mindenkinek! :D

https://www.facebook.com/konyvesteaparty/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése